HMS-faglig forum avd. Rogaland inviterer til HMS Dagen 2019, Sola Strand Hotel, Tirsdag 29, januar 2019
Vi har med oss flere interessante foredragsholdere. 
For program og påmelding.

Dere inviteres til nettverksmøte hos IVAR fredag 28.september fra kl.09.00 til kl.12. Det blir en tur rundt avløpsrenseanlegg på Mekjarvik, samt presentasjon av HMS arbeidet til IVAR. Videre blir det dialog rundt bordet om mulige HMS utfordringer for deltakerne. Møtet avsluttes med lunsj.

 

Adresse er Mekjarvik 10, på veien ut til ferjeleiet for Kvitsøyferja. Det er begrenset med parkering inne på området, men det fungerer greit å stå langs gjerdet, på begge sider av porten, så lenge en ikke sperrer for inn/utkjøring. Ta med egne vernesko. IVAR har refleksvest og hjelm.

Vi gleder oss og håper på godt oppmøte.

For påmelding trykk på overskrift:)

Nettverksmøte 18. september 2018

HMS-faglig forum, avd. Vestlandet, inviterer til nettverksmøte om bord i jekten «Brødrene av Sand» den 18. september 2018. Avreise kl 16:00 fra kai i Bergen, tilbake før kl. 21. Påmeldingsfrist er senest den 8. september. "Førstemann til mølla" grunnet begrenset plass. Dette blir en tur med mye hyggelig nettverksbygging, og vi spanderer også mat og drikke om bord. Se invitasjon og påmelding her

Vi har opprettet årshjul for aktiviteten i HMS-faglig forum, dette viser all aktivitet som er planlagt i de forskjellige avdelingene. Du kan laste ned årshjulet her...

Hvilket regelverk gjelder for din bransje?

Regelhjelp.no skal gjøre det lettere for deg og din virksomhet å finne frem i regelverket innen følgende områder: arbeidsmiljø, brann- og eksplosjonsvern, el-sikkerhet, dyrevern, forurensning, industrivern, internkontroll, mattrygghet, plantehelse, produkter og forbrukertjenester.

Du  registrerer bedriftens organisasjonsnummer og får grei oversikt.
Klikk her for å gå til regelhjelp.no